Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

GYIK

Mennyi idő alatt érkezik be a pendrive?

Cégünk több beszállítóval dolgozik együtt és készleten is tart több -féle pendrive-ot. Ezért ajánlatkéréskor mindig jelezze, mikorra kell a pendrive. Logózás nélkül akár aznap Önöknél lehet a kért pendrive, logózott egyedi pendrive-ot, pedig expressz szállítási idővel, akár 4-6 munkanap alatt is szállítunk. A normál gyártás általában 9-12 munkanapot vesz igénybe a látványterv jóváhagyása után és természetesen költséghatékonyabb is.

 

Milyen formában küldjem a logónkat?

A logót vektoros formátumban kérjük, ennek kiterjesztése vektoros pdf, .eps, .ai, .cdr lehet. A kártya pendrive-oknál lehetséges nagy felbontású képet rányomtatni a kártyára, itt a felbontás minimum 300 dpi legyen.

 

Van-e lehetőség grafikai tervezésre?

Amennyiben logójuk nem áll rendelkezésre vektoros formátumban, illetve változtatni kell azon, természetesen van lehetőség grafikai tervezésre. Ennek költsége függ a szükséges tervezés mértékétől.

 

A látványterv ingyenes?

Igen, függetlenül a kapott grafika minőségétől, felbontásától, a pendrive látványtervet minden esetben ingyenesen elkészítjük. A vektoros formátumú grafikára csak rendeléskor van szükség.

 

Milyen csomagolásban érkeznek a pendrive-ok?

A pendrive-ok általában egyesével nylon csomagolásban vannak, vagy fehér dobozkában. Külön kérésre rendelkezésre állnak díszcsomagolások is.

 

Mi az az Artisjus matrica?

2009 óta minden pendrive-ra kötelező jogdíjat fizetni. A jogdíj mértéke a pendrive kapacitásától függ. Ez csúnyán fogalmazva „pendrive adó”.

 

Mikor nem kell Artisjus matrica a pendriveokra?

Amennyiben külföldi cégnek kerül kiszállításra a pendrive, nem kell Artisjus matricát venni. Ez esetben a külföldön érvényes jogdíjak élnek a pendrive-ra.

Nem kell továbbá matrica az olyan pendrive-okra, melyek letörölhetetlen anyagokat tartalmaznak. Ha pl. egy 4 GB-os pendrive esetén 1 Gb letörölhetetlen anyag kerül a pendrive-ra, csak a fennmaradó szabad kapacitás után kell jogdíjat fizetni. Amennyiben a teljes 4 Gb tartalmaz letörölhetetlen anyagot, úgy nem kell jogdíjat fizetni.

 

Milyen sebességűek a pendrive-ok?

Az pendrive-okat, ha külön kérés nem érkezik USB 2.0 porttal látjuk el. Az USB 2.0 kimenet sebessége 2-5,5 Mb/s közé tehető. Kérésre 8 Mb/s is elérhető az USB 2.0 kimenetnél. Lehetséges továbbá 3.0 USB kimenetű pendrive-ot  vásárolni, ezek sebessége 17 Mb/s-22 Mb/s közé tehető.

 

Van-e lehetőség adatfelmásolásra?

Igen, adatot ingyenesen felmásolunk a pendrive-ra. A felmásolandó anyagot a megrendeléskor kell részünkre biztosítani. Ez az adat letörölhető lesz.

Adat letörölhetetlen felmásolására is van lehetőség felár ellenében.

Pendriveguru ügyfélszolgálat
Termékek
Fórumok

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.