Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

USB 3.0 pendrive

Megjelent a HDD-k konkurenciája az USB 3.0 pendrive. Ezek a tárolók fizikailag kicsik, azonban kifejezetten gyorsak és elérhető belőlük akár 64GB, 128GB méretű modell is. A jelenlegi HDD árak mellett kifejezetten csábító opció lehet egy ilyen pendrive beszerzése.

A PendriveGurunál már egyedi logóval is kapható 3.0 pendrive.

Minimum rendelési mennyiség: 25 db
Rendelhető kapacitás: 8 GB, 16 GB, 32 Gb, 64 Gb, 128 GB

Egyedi logózás: Szitanyomás, tamponnyomás, műgyantás logóval


Technikai tulajdonságok:

  1. USB3.0(kompatibilis USB2.0 /1.1 /1.0)
  2. Plug-and-play;
  3. USB drive olvasási sebesség (USB3.0): 50-80 MB/S (számítógép függő)
  4. USB drive írási sebesség (USB3.0): 20 MB/S(számítógép függő)
  5. Támogatja a BIOS booting-ot, mint USB-ZIP vagy USB-HDD
  6. Tárolási hőmérséklet: -20 ~ 55 C
  7. Páratartalom-tűrés: 20% ~ 90%
  8. Elérhető kapacitás: 8 Gb, 16 Gb, 32 Gb, 64 Gb, 128 Gb

Nem is olyan rég még floppy lemezekkel, CD/DVD-kel, vagy éppen merevlemezzel a zsebünkben szaladgáltunk a városban, csak azért, hogy néhány fontos doksit, képet, vagy videót áttranszportáljunk egyik helyről a másikra - de egy ideje teljesen új szelek fújnak. A leggyorsabb és legkényelmesebb adattovábbítási szolgáltatást természetesen a világháló biztosítja, de vannak olyan esetek, amikor inkább valamilyen jobban materializálható megoldást ajánlott választani. Bizony-bizony, az apró kis pendrive-okra gondolok, melyek az elmúlt időkben rengeteget fejlődtek: gyorsabbak, nagyobb kapacitásúak, olcsóbbak és adott esetben biztonságosabbak lettek.

Ma már egy pendrive méretű termék is képes hozni a külső HDD-k sebességét, 60MB/s olvasási és 20MB/s írási sebességgel. Összehasonlításképpen, az olvasási ráta hagyományos USB 2.0 pendrive-ok esetében úgy 2,5-15 MB/s között van csupán. Az új 3.0 csatlakozó, tehát nem csak olvasásban, hanem írásban is gyors, emellett alig drágább az USB 2.0-s alternatíváknál. Az USB 3.0 pendrive természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi USB 2.0 portokkal is.

Az USB 3.0 azok számára előnyös, akik HD anyagokat, adatmentéseket, játékokat, Adobe fájlokat, filmeket és egyéb nagy méretű fájlokat szállítanak, mozgatnak a gép és a pendrive között, valamint eszközeikkel már szépen elkezdtek átállni a sokkal hatékonyabb USB technológiára.

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.