Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Okospendrive

Már megint nincs elég memória az okostelefonodban?

Ismét gondolkodnod kell, hogyan rakd át a filmeket számítógépről a tabletedre?

TÖRD ÁT A KORLÁTOKAT!

OkospendrivePGA technológia forradalmát éljük, az okostelefonok és tabeletek egyre nagyobb tért kapnak a hazai piacon is. A nagy adatforgalom miatt a gyors adatcsere egyre sürgetőbb feladatnak bizonyult. Az információszerzés és a különböző perifériák csatlakoztatása kényelmessé és élvezetessé vált, okospendrive használatával, így ezek a lehetőségek emelik életszínvonalunkat.

Egyedi okos pendrive

Egyedi okos pendrive

Az Okospendrive egyfelől megőrizte a hagyományos pendrive funkciókat, továbbá mikro USB portja segítségével egyszerűen csatlakoztatható tablethez, okostelefonhoz. Így kiválóan alkalmas a gyors adatcserére és nagy kapacitású külső meghajtóként is használható.

MU-791 (1)Okospendrive segítségével könnyen megnézhetjük kedvenc filmünket HD minőségben, játékokat játszhatunk, böngészhetünk az képeink, dokumentumaink között. Mit tegyünk, ha nincs elérhető wifi és a blootooth túl lassú a fájlcseréhez? Az okospendrive itt is kézenfekvő megoldás lehet.

Ne fizess vagyonokat azért hogy okostelefonodra nagy kapacitású beépített memóriát tegyenek, használd az új okospendriveot.

A különböző perifériák közötti átjárhatóság létfontosságú. Az Okospendrive új dimenzióba helyezi a pendrive használatot.

Okospendrive tabletA pendrive használatához szükséges az On-the-go (OTG) technológia, melyet 2001-ben fejlesztették ki. Ez teszi lehetővé a különböző perifériák közötti átjárhatóságot, segítségével például manapság nem jelent problémát egy memóriakártya vagy pendrive csatlakoztatása a nyomtatóhoz, így a dokumentumokat, képeket számítógép segítsége nélkül nyomtathatjuk ki.

Egyedi okos pendrive

Egyedi okos pendrive

Rendszerfeltételek: OTG, Android Milyen telefonokkal kompatibilis: Samsung: I9100, I9000, I9103, I997, I9220, I9228, I9250, I9300, S5820 Samsung Galaxy Note, N7000, Galaxy SII, Galaxy SIII, Galaxy Nexus Sony: LT18i, LT22i, Lt26i, LT28i Nokia: N810, c6, N8, 808, 603, E7 Motorola: XT910 logózás: lézergravírral minimum rendelési mennyiség: 50 db elérhető kapacitás: 8 Gb-64Gb További modellek:


Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.