Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

5 józan tipp, egyedi ajándéktárgy választásához

 

Az egyedi ajándéktárgy kiválasztása csak egy részét képezik a sikeres marketing stratégiának. Egyszerű, de hatásos módja annak, hogyan erősítsd céged márkáját – de valljuk be önmagukban mit sem érnek.

Íme a tuti tippek, hogy válassz reklámajándékot és tedd igazán ütőssé egyedi terméked, szolgáltatásod.

Integráld a marketinged –  A mai vállalkozásoknak integrált, több-csatornás marketing stratégiát kell alkalmazniuk, hogy versenyelőnyre tehessenek szert – és ezen csatornák koordinálása erőfeszítéseket és rugalmasságot kíván.

Mit mutat a gyakorlat?

Íme 5 tipp, amit szem előtt tarts egyedi ajándéktárgy kiválasztásánál

  1. Ne úgy gondolj az ajándéktárgyra, mint kidobott pénzre, hanem mint a marketing gépezeted fontos alapelemére. Sokkal nagyobb valószínűséggel érsz el jelentős eredményeket kampányoddal, ha egyedi ajándékod több, mint csupán egy utógondolat.
  2. Költségvetésedben hagyj elég mozgásteret az egyedi reklámajándékoknak. A siker nem csak azt követeli meg, hogy egyedi logózott promóciós pendrive-oddal kapcsolatban gondolkodásmódod is megváltozzon, de a forrásokat is át kell csoportosítanod. Pénz beszél, és ha igazán mély benyomást akarsz elérni egy reklámajándékkal, a költségvetésednek is ehhez kell igazodnia.
  3. Olyan egyedi ajándékot válassz, mely kiváló a célcsoportodnak és hűen eljuttatja a nekik célzott üzeneted.  Ne azt “erőltesd” rájuk, ami szerinted megfelelő, hanem járj utána igényeiknek és azt ajándékozd, amire valóban szükségük van. 
  4. Tűzz ki célokat. Milyen ajándékot szeretnél inkább? Olyat, amit az ajándékozott továbbad, megoszt barátaival? Vagy olyat, melyet megtart magának és gyakran használja? Ezt az üzenetet is beépítheted egyedi reklámajándékod feliratozásánál is.
  5. Határozd meg, az egyedi ajándékod, hogy illeszkedik az integrált marketing stratégiádba! Ez a tudás segít abban, hogy eldönthesd mikor érdemes leginkább kiosztanod a reklámajándékod. Egy TV-reklámodat fogja támogatni? Esetleg egy konferenciát? Vagy egyedi logózott pendrive-jaidat egy kereskedelmi kiállításon akarod bemutatni?

egyedi fulhallgato

Céged márkaépítésének nem kell bonyolultnak lennie! Mint az élet más területén is, az a lényeg, hogy előre, alaposan átgondolt döntést hozzál, átfogó marketingtervben gondolkozzál. Bizonyított, hogy a reklámajándékok maradandó benyomást gyakorolnak a fogyasztókra, növelik a márkád ismertségét és a forgalmad. Ne hagyd, hogy ez az egyszerű, ám hatásos márkaépítési lehetőség kicsússzon  kezeid közül!

 

2016. május 5. - 10:36

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.