Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

AjándékGuru Egyetem – tartalmak, rövid összefoglaló

AjándékGuru Egyetem – tartalmak, rövid összefoglaló

Íme egy rövid betekintő kurzusainkba:

101 Reklámajándék:

Nagy formátumú bevezető a reklámajándékok csodálatos világába. Ez a kurzus magyarázatokat kínál az iparág legégetőbb kérdéseire. Elgondolkoztál már azon, vajon mi lehetett a legelső reklámajándék? Vagy hogy pontosan mit is takar a “környezetbarát” megnevezés az egyes termékek esetében?

Tekintsd minden kérdésedet megválaszoltnak!

 

Látványtervek és logózás

Elakadsz, amikor arra kerül sor, hogy mit is nyomtass a választott reklámajándékodra? Nem vagy egyedül!  Látványterv és logózás bevezető kurzusunk, segít annak eldöntésében, melyik forma a legjobb a logódhoz és milyen formában van rá szükség a nyomtatáshoz, valamin a legelterjedtebb tervező szoftverek és hardverek leírása.

 

Reklámajándék alapanyag ismeretek

A reklámajándékokhoz használt anyagokról izgalmas dolgokat tudhatsz meg. A “Reklámajándék ismeretek” topikból mindent megtudhatsz a reklámajándékokhoz használt anyagokról. Mint a neoprén. Valószínűleg tudod, hogy az üdítős dobozok termosz tasakjához ezt használják, de például tudtad, hogy a búvárruhákhoz is ezt használják?

 

Reklámajándékok biológiája

Mit is jelent ez pontosan? A reklámajándékok többek, mint csupán biológia. Annak megértése, hogyan is működnek pontosan a reklámajándékok, sok más tudományterületről származó tudást is megkövetel – fizika, mérnöki tudományok, kémia és más egyéb! Ezzel a kurzussal pontosan megtudhatod, hogyan is működnek az egyedi ajándékok.

Mimaki-UV nyomtató

Mimaki-UV nyomtató

Reklámajándék nyomtatási folyamat

Az egyik legértékesebb kurzusunk, amely a reklámtárgyak logózásába enged betekintést. A nyomtatás igen fontos része  a reklámtárgyak gyártásának – hiszen logó vagy szlogen nélkül nem többek puszta használati tárgyaknál. Akár szitanyomást, digitális nyomtatást, hímzést vagy bármilyen más díszítési technikát választasz, hasznos lehet látni a gyártás folyamatát.

 

A jó reklámajándék pszichológiája

Mitől lesz jó egy reklámajándék? Mindannyian hallottunk az ókori világ tudósairól, akik évtizedeket, akár évszázadokat töltöttek hasonlóan bonyolult kérdéseken töprengve.

Rengeteg múlik azon, hogy a vállalkozásodnak megfelelő terméket választod-e ki. Segítségképp a korábbi évek tapasztalatai alapján összeálítottunk egy csodás tananyagot.

 

Reklámajándék management haladóknak

Szeretnél ötleteket kapni, hogyan juttasd el egyedi logózott ajándékaidat potenciális ügyfeleidhez?  Vagy épp tippeket keresel, hogyan tarthatod tisztán logózott tárgyaidat?

Mesterkurzusunkban megtalálhatod a legjobb tanácsokat a ‘tedd’ és ‘ne tedd’ témakörben.

 

Független tananyag

Itt megtalálhatod mindazt a furcsa vagy épp lenyűgöző reklámajándékokkal kapcsolatos részletet, amiket a fentiekbe ne tudtunk beilleszteni

Marketing tippek, furcsa reklámajándék előzmények, még több infomáció az USB technológiáról, mint amit lehetségesnek tartanál és listáztuk minden idők legkedveltebb és nem olyan kedvelt reklámjait is.

 

A diákok szabadon böngészhetik minden kurzus tananyagát, hogy meggyőződhessenek, valóban a nekik megfelelőt választják.  Szintén megtalálhatják válaszainkat a gyakran feltett kérdésekre: hogyan kell lemérni a sapka méretét, mi a különbség a portfolio és padfolio között, és miért mások a színek a számítógép monitorján mint a valóságban, hogy csak néhányat említsünk.

2017. július 13. - 17:00

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.