Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

A Kingston megduplázta a kapacitását a világ legnagyobb tárhelyű pendrive-jának

A Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját, a DataTraveler Ultimate Generation Terabyte (DTGT) pendrive-ot. A DataTraveler Ultimate GT akár 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít.

A professzionális felhasználók hatalmas mennyiségű adatot tárolhatnak a kisméretű pendrive-on, például akár 70 órányi 4K felbontású videót. Az exkluzív megjelenésű USB-kulcs kiváló minőséget garantál, cinkötvözet anyagának köszönhetően pedig kifejezetten rázkódástűrő. Kompakt méretéből adódóan könnyen hordozható, így a technológia megszállottjai és az informatikai szakemberek egyszerűen tárolhatnak és kezelhetnek nagy helyigényű fájlokat.

 

„A Kingston folyamatosan feszegeti saját határait és keresi az új technológiai megoldásokat. A DataTraveler Ultimate GT a 2013-ban forgalomba hozott 1 TB-os meghajtónk méltó utódja.  A kapacitás megduplázásával a felhasználók könnyen kezelhető formában bővíthetik mobil adattárolási lehetőségeiket, egyszerűen tárolhatnak és szállíthatnak nagyobb mennyiségű adatot is” – mondta Jean Wong, a Kingston flash üzletágának igazgatója.

 

Kingston pendrive

 

A DataTraveler Ultimate GT pendrive 2017. februártól kapható 1 és 2 TB-os kapacitással. A meghajtóhoz 5 év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár. További információért kérjük, látogasson el a www.kingston.com webhelyre.

 

A Kingston DataTraveler Ultimate GT pendrive jellemzői és műszaki adatai:

  • Pendrive Kapacitás: 1 TB, 2 TB
  • Sebesség: 1. generációs USB 3.1
  • Méretek: 72 mm x 26,94 mm x 21 mm
  • Hőmérséklet működés közben: –25 °C és 60 °C között
  • Tárolási hőmérséklet: –40 °C és 85 °C között
  • Jótállás: 5 év jótállás ingyenes műszaki támogatással
  • Kompatibilitás: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS X v10.9.x vagy újabb, Linux v.2.6.x vagy újabb, Chrome OS

 

forrás: Prím Online, 2017. január 8. 07:28
2017. január 11. - 08:58

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.