Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Milyen alkalomra vegyek logózott pendrive-ot?

Sokunkban felmerül a kérdés, mi az a megfelelő alkalom, amikor egy logózott céges pendrive jól jöhet, így felsorolunk pár tippet:

– Év vége,  karácsonyi ajándékozás. Minden cég szeretné üzleti partnerét olyan ajándéktárggyal meglepni, melyet az gyakran használ, mindig kéznél van és örömmel fogadja azt. Egy logózott elegáns fém pendrive például kettős célt szolgál: az ügyfél elégedettségét és egy mindig szem előtt lévő céges reklámot

 Konferencia: céges konferencián, rendezvényen sok ügyfél megtiszteli jelenlétével cégünket. Távozáskor a legmegfelelőbb ajándék az lehet, ha egy logózott egyedi vagy kártya pendrive-val lepjük meg, hiszen a pendrive-ra nem csak a cégünk logóját helyezhetjük el, hanem a fontos információkat, termékkatalógus, bemutatkozó anyagot letörölhetetlenül felmásolhatunk rá.

– Logózott céges ajándék egy szuper szolgáltatás, termék mellé. Mi teheti még elégedettebbé az ügyfelet, amikor megkapja a megrendelt termékét, szolgáltatását? Ha kap mellé valami meglepetést, egy praktikus, ötletes egyedi pendrive-ot. Kis befektetés és mégis nagy hasznot hajt. Így ügyfelünk nyugodt szívvel fogja tovább ajánlani cégünket ismerőseinek, barátainak.

– Nyereményjáték: szeretnéd, ha kérdőíved minél többen töltenék ki? szeretnéd ha időben fizetnének ügyfeleid? Szeretnéd, ha minél többen nálad vásárolnának? Szerkessz egy nyereményjátékot, melynek fődíja egy szuper nagy kapacitású exluzív pendrive!

– Szolgáltatáshoz kapcsolódóan: A CD-k DVD-k korszaka lejárt! TV-hez, nyomtatóhoz, autós rádióhoz mára már csak pendrive csatlakoztatható! Ha fotózol, videózol, tananyagot, hanganyagot árulsz, megéri pendrive-on továbbadni azt, hiszen sokkal többrétűbb a felhasználhatósága, lejátszhatósága.

Te mire használod a pendrive-od? Milyen célra ajándékoztál pendrive-ot? Szólj hozzá a Facebook-on ITT.

2013. október 21. - 12:12

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.