Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Milyen egyedi pendrive-ot ajándékozzak?

Sok kampány tervezésénél felmerül a kérdés, mekkora kapacitással ajándékozzunk egyedi pendrive-ot. Íme egy kis áttekintés:

Thinking girl1 Gb – Azoknak éri meg, akik csak egy reprezentációs anyagot szeretnének adni egyedi pendrive-on ügyfeleiknek. Ráfér egy rövid cégbemutató, marketing anyag. Konkrét kis méretű fájlok feltöltésére megfelelő, pl. röntgen képek, tanulmányok, fordítási anyagok esetleg egy ejtőernyős ugrás felvétele…

Kifutó kapacitás, sok helyen már nem is forgalmazzák. Ügyfelünk később nem fogja használni, elteszi a fiókba.

2 Gb – Használhatósága megegyezik az 1 Gb-oséval. Ha a feltölteni kívánt anyag mérete meghaladja az 1 Gb-ot akkor érdemes a felette lévő kategóriás egyedi pendrive-ra váltani.. Ügyfelünk viszont valószínűleg nem fogja használni a még fennmaradó tárkapacitást, hiszen könnyen és gyakran szembesülhet a ténnyel: Nincs elég memória!

4 Gb – Itt már nagyobb tárkapacitással gazdálkodhatunk, melynek előnyét élvezhetjük. Sokszor több pendrive-val is rendelkezünk és a 4 Gb-os kategória az, ami mindig kéznél lehet. Letöltünk egy zenei albumot és az autóban ezzel hallgatjuk. Felmásolunk rá egy filmet, a TV-be helyezve ezen nézzük meg. Felrakunk rá egy prezentációs anyagot, melyet az előadáson bemutatunk… Egy 4 Gb-os egyedi pendrive-nak mindenki örül.

8 Gb – Ez a kapacitású reklám pendrive már jó eséllyel lesz mindig kéznél, kulcstartónkon, táskánkban, zsebünkben. Számos tananyag, filmek HD minőségben, több fénykép, grafikai fájlok, nélkülözhetetlen anyagok kerülnek erre az adathordozóra.

16 Gb – Az ilyen egyedi pendrive-hoz kimondottan ragaszkodni fogunk. Barátainknak csak a legvégső esetben adjuk kölcsön, hiszen annyi fontos információ rákerül, hogy nélkülözhetetlenné válik mindennapjainkban. 16 Gb-os pendrive-ot megfontolandó 3.0-ás csatlakozással választani, hiszen a fájlátvitel gyorsasága a duplájára nőhet 2.0-ás társával szemben.

32 Gb – Minden, ami szem szájnak ingere.:) Ha 32 Gb-os adathordozót tervezünk ajándékozni figyeljünk, hogy biztonságos legyen. Célszerű kulcskarikával, nyakpánttal felszerelni, hogy minél közelebb érezhessük magunkhoz! A 3.0-ás csatlakozás kötelező.

64 Gb – Minden ami szem szájnak ingere és még annál is több! Az egyedi pendrive-ok csúcskategóriája, igazi STÁTUSSZIMBÓLUM.

2013. szeptember 10. - 12:19

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.