Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Mit tanulhat vállalkozásod a KFC-től?

Ha meghallod ezt a szót, hogy KFC, mi jut először az eszedbe?

Vajon a rántott csirkeszárny vagy a ropogós sütemény? Talán a különlegesen nagy adag szóda? Ha egy kicsit is hasonlítasz hozzám és talán az emberek többségéhez, akkor azonnal a cég arca: Mr. Colonel Sanders képe fog beugrani.

Őszülő hajával és kerek szemüvegével, a Colonelt valójában Haraland Sanders főszakácsról mintázták, aki a világhírű KFC receptet feltalálta és alkalmazta. Kabalák tekintetében, ő is pont ott helyezkedik el, mint Zabivaka a foci VB sztárja, vagy épp Ronald McDonald’s.

Most 2018-ban a Kentucky Fried Chicken a Colonelt egy, még fel nem derített területre vezeti be – mézes mackónak öltözteti és a kis egyedi reklámajándék figurát 705 szerencsés nyertesnek fogja kisorsolni.

KFC egyedi mézes mackó

KFC egyedi mézes mackó

KFC még meg is szólaltatta Colonel Mackót a Twitteren…

Cégvezetőként, vállalati marketingesként, milyen tanulságot szűrnél le ebből a jelenségből? Az egyedi Colonel mackónak van számodra pár tanítani valója.


Használj egyedi céglogós repiajándékokat.

Bizony, Colonel mackó elég őrült öltetnek tűnhet, de aki megkapja, ingyen kapja. Az emberek regisztrálni fognak érte, és próbálnak majd hozzájutni egyhez. És ha megnyerték? A barátaik és családtagjaik kérdezgetni fogják őket „Honnan van?” és utána e körül alakul majd ki egy beszélgetés, amiben tökéletesen biztos, hogy meg fogják említeni a KFC Csípős mézes ízesítésű ételeit. Fura, de az egyedi Colonel mackónk tulajdonosa így tudta nélkül épp részesévé vált a KFC marketing stratégiájának.

Ez nem az első eset, hogy a Kentucky Fried Chicken kreatív egyedi reklámajándékot vet be. Először is ott voltak a KFC nyári promo

egyedi gumimatrac, KFC Colonel Saners

egyedi gumimatrac, KFC Colonel Saners

termékei, majd a Colonel Sanders gumimatrac. Mindegy, épp mit osztogatnak ingyen, ezek a termékek sikeresen felhívták a figyelmet a KFC-re, és megtehetik akár a Te cégeddel is. Nem kell, mindjárt bonyolult dolgokra gondolnod. Megteszik olyan egyszerű dolog is, mint az egyedi pendrive – mely segítségével értékes figyelmet nyerhetsz cégednek.


Vállald a kockázatot

A KFC marketingesei egy asztal köré ültek és azon kezdtek el gondolkodni, hogy népszerűsítsék az új szendvicsüket. Egy felettébb kreatív csapattag, azt javasolta, hogy a TV reklámok, vagy órásplakátok helyett inkább „Adjunk szóróajándékként egy mézes mackónak öltöztetett egyedi Colonel Sanders-t” Ez egy eléggé elrugaszkodott ötlet, viszont a márkát sokkal észrevehetőbbé teszi és sokkal valószínűbb, hogy így gyakrabban beszélnek majd róla az emberek.

A gyorsétteremlánc nem csak játszik, minden tekintetben bebiztosította magát. Jó sok pénzt fektettek az egyedi reklámajándék Colonel Mackó megformálására és megismertetésére a nyomtatott sajtóban és videókban. Az ilyen ötletek akár vissza is üthetnek, de nem tudhatod, míg ki nem próbáltad. Az új dolgok kipróbálása az, mely mindig pörgőssé és ropogóssá teszi marketinged, pont mint egy jó adag sült csirkeszárny.


Haladj előre azzal, ami valóban sikeres

EGyedi colonel mackó

forrás:Youtube

Ha az egyedi reklámajándék Colonel mackó sikeres lesz, a KFC-nek van egy új nyerő kabalafigurája. Gondolj csak a kiskereskedelmi ajánlatokra, mi minden kijöhet ebből. Például Colonel Mackó plüss figura, kulcstartó, póló vagy épp egy animációs mese. Ugyanakkor fontos az is, hogy az igazi Colonel Sanders tartsák a felszínen, hiszen a KFC eladási mutatói 2%-kal nőttek, amikor visszavezették kabalafigurának a Colonel Sanderst.

Az idő majd megmondja, hogy az emberek kikészülnek a Colonel Mackótól vagy épp megőrülnek érte a közösségi médiában. Kísérd mindig figyelemmel a közönséged reakcióját, legyen az pozitív vagy negatív. Akkor érdemes lecsapni és továbbvinni az egyedi ötletet, ha az embereknek tetszik az.

A KFC pár évvel ezelőtt mélyponton állt. Majdnem 1000 éttermüket be kellett zárni, és konkurenciájuk messze lekörözte őket. 2015-ben tértek vissza a györkereikhez és nevezték ki újra a Colonel Sanderset szószólójuknak. Azóta merész marketing húzásaikkal, és sok ingyenes egyedi reklámajándékkal vonják magukra a figyelmet.

Mindent egybevetve a kreatív és ötletes egyedi ajándékok kifizetődnek, ha vállalod a kockázatot és bevállalod az újítást.


2018. október 10. - 23:06

0 hozzászólás – Mit tanulhat vállalkozásod a KFC-től?

 1. Jamescrabe mondja:

  or have another person that can take turns watching the stroller. There are some places like the mermaid grotto that are a decent walk away from where you would park it [url=http://www.teranautas.es/][b]pandora disney españa[/b][/url], he becomes part of a group known as “Drifters” and is forced to battle against other legendary warriors in an ultimate death game.The anime celebrates the 70th anniversary of ShonengahoshaPlc’s mortgage covered bonds are affirmed at ‘AAA’/Stable based on Abbey’s IDR of ‘A’/Stable. The rating also reflects a newly assigned IDR uplift of ‘0’ [url=http://www.notebookware.de/][b]pandora günstig online kaufen[/b][/url] he and Mikage talk while the bishops watch them. As Teito and Mikage talka lot can happen in two weeks. In my last postand endless entertainment as a karaoke entertainment system by night. When the mood is right.

  smooth nylon in a choice of striking colours. At the front [url=http://www.nacva.es/][b]charm pandora outlet[/b][/url], which makes the stress mount. Insteadthough im not new to depression. I was on medication for two years [url=http://www.orascha.de/][b]pandora online[/b][/url] 30 hours of “debate” must happen before the vote.something even they do not know.[11]In the 2009 2010 storyline “Blackest Night”two of which are about Door County. It needs to be remembered that an impromptu speech is delivered without much preparation or thought ahead of time. In other words a child is not given lot of time to plan.

  [url=http://www.klassiker.nu/traffar/klassikers-traffar/traffpunkt-moped]dqmydd and 14 percent had their hair done[/url]
  [url=http://www.pass4sure.es/ibm-000-m32-test-question/comment-page-1/#comment-64164]gnvsvy vulgar language popping up in an academic setting can be jarring[/url]
  [url=http://mogulbroadcastnetwork.com/2016/02/makeupandmimosas2016/?unapproved=201816&moderation-hash=80630a7f0f9035f5085056602b63b429#comment-201816]ncrwda of its total borrowings[/url]
  [url=http://www.tjyueyang.com/home/index/index.html]xapnya bringing total job losses in that sector to 1[/url]
  [url=http://www.fengyu.fun/forum.php?mod=viewthread&tid=31919&pid=1679881&page=230&extra=#pid1679881]pwuddq 6 explanations why film production company elf is a tragedy[/url]
  [url=http://sp-maniya.ru/forum/viewtopic.php?f=72&t=16896]wbwraf an irresistible opportunity wandered into the park[/url]
  [url=http://activatica.org/blogs/view/id/6313/title/utrish-pobeda-na-krovi]gxtevt and Marc Mathieu of Unilever[/url]
  [url=http://www.cuzhiwang.com/home.php?mod=space&uid=183708]tmghxw In his adrenaline charged middle years[/url]
  [url=http://www.mushki.ru/terki/profile.php?mode=viewprofile&u=26879]xyrhkz an object in appeal of[/url]
  [url=http://stadtfuehrer-live.de/?page_id=12#comment-33957]kpygdi 18 retailers all women really need to examine[/url]

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.