Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Power bank, vésztöltő, mely jól bírja a mínusz fokokat

Autógyártók, repülőgyártók, mobilgyártók – hosszan sorolhatnánk még, hogy ki mindenki vár arra, hogy legyen egy jó alternatívája a gyúlékony, és jéghidegben is elég gyatrán működő lítiumion aksiknak. Bármilyen meglepő, de éppen a lítumion akku feltalálója, John Goodenough mentheti meg a világot a lángra kapó okostelefonoktól.

Itt a Samsung végső diagnózisa a Note 7-ről

A 94 éves tudós által vezetett kutatócsoport a Texas Egyetemen kifejlesztett egy szilárd elektrolitra épülő akkut, amelyben háromszor több energiát tudunk tárolni, mint egy hasonló térfogatú lítiumion aksiban, többször tudjuk feltölteni a kapacitás drámai csökkenése nélkül, és gyorsabban megtelik energiával.

Amikor elolvastuk a találmányról áradozó beszámolókat, erősen kételkedni kezdtünk, hogy valóban létezhet-e ilyesmi, mert sokan ígértek már hasonló áttörést, de azok az új megoldások azóta sem kerültek a boltok polcaira. Talán Goodenough neve elég jó garanciának tekinthető, hogy ezúttal nem kell csalódnunk.

John Goodenough

John Goodenough

Fotó: The University of Texas at Austin

Az új aksiban a folyékony elektrolitot cserélték le üveg elektrolitra és alkálifém anódra.  A kulcsfontosságú elektrolitot Maria Helena Braga, a Cockrell School kutatója, Goodenough kutatócsoportjának a tagja fejlesztette ki.

Ennek az elektrolitnak olyan előnyei vannak, hogy 1200 töltés után sem romlik az aksi teljesítménye, és nagyon alacsony hőmérsékleten,

akár -20 Celsius-fokon is műdödik majd.

Érdemes felidézni, hogyan viselkednek az iPhone-ok a dermesztő hidegben, és máris világossá válik, hogy ez miért óriási áttörés.

Érik egy jó visszahívás az iPhone 6 akkuja miatt?

De ha már itt tartunk, bizonyára a Tesla és a Samsung is érdeklődik az újítás iránt, hiszen nekik a hőmérsékleti skála másik végén akad néha gondjuk, a gyulladásokat kell elkerülniük. Az új elektrolit állítólag ezt is megoldja.

Egyedül arról nincs szó a beszámolókban, hogy mennyibe kerül majd az új aksik gyártása.

Addig is jó minőségű power bankjainkról itt kérj ajánlatot.

 

Forrás: index.hu

2017. március 9. - 15:54

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.