Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Szörnyű: Pendrive volt egy leopárdfóka ürülékéban

Bár folyamatosan hüledezünk a globális felmelegedés hatásain, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy az emberiség semmit sem akar tenni azért, hogy legalább a környezetszennyezés mértékét visszaszorítsa.

Tökéletes példa erre a NIWA, avagy az Új-Zélandon működő Országos Víz- és Légkörkutató Intézet legújabb felfedezése, akik egy általános vizsgálat során leopárdfókák ürülékmintáit gyűjtötték össze még 2017 őszén, azonban nem is kellett volna bevinniük a laborba ahhoz, hogy elképesztő dologra bukkanjanak. 

Az ürülékminták az elmúlt hónapokban lefagyasztva vártak az alaposabb vizsgálatokat, aminek egy önkéntes állt neki néhány nappal ezelőtt, majd miután az egyik ürülékminta szétválasztásán fáradozott, megdöbbenve tapasztalta, hogy a csontok, tollak, hínárok és egyebek mellett egy pendrive is megtalálható volt az egyik fóka székletében

A szervezet közleménye szerint rendkívül aggasztó, hogy a leopárdfókák gyomrába a civilizációtól távol is ilyen káros anyagok, műanyagok és fémek kerülhetnek. Az intézet munkatársai egyébiránt életre keltették az eszközt, több fotót és videót találtak rajta, köztük az alábbit is, melyen éppen egy oroszlánfóka játszadozik a kicsinyével. 

Beágyazott videó

NIWA@niwa_nz

NIWA is searching for the owner of a USB stick found in the poo of a leopard seal…
Recognise this video? Scientists analysing the scat of leopard seals have come across an unexpected discovery – a USB stick full of photos & still in working order! http://ow.ly/tBcR30nA3Tm 7 3763:27 – 2019. febr. 5.5 254 ember beszél erről

Forrás: androgeek.hu

2019. február 8. - 09:55

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.