Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Tudj meg mindent a reklámajándékok felhasználásáról!

Tudj meg mindent a reklámajándékok felhasználásáról!

A főiskolai képzések,  oktatási szemináriumok és workshop csoportok látogatása  egy vagyonba kerül. Tudjuk, hogy néha küzdened kell azért, hogy kilépj a komfortzónádból, miközben igyekszel megszerezni a sikerhez szükséges tudást.

Új sorozatunkból az AjándékGuru Egyetemen megkapsz minden reklámajándékkal kapcsolatos ismeretet, anélkül, hogy tandíjat kellene fizetned érte. És ígérem, nem csak a pendrive-okról lesz szó!

Akik mélyebb betekintést szeretnének nyerni a reklámajándékok titkába, a AjándékGuru Egyetemen tartalmai közt lelkesen böngészhetnek, hiszen itt valódi és őszinte tartalmakat teszünk közzé, saját tapasztalatunkból okosulva. Csatlakozz hozzánk hétről hétre és értékes iparági betekintést nyerhetsz a reklámajándékokról, és értékteremtésről és a márkaépítés folyamatáról.

Mit fogsz tanulni, a AjándékGuru Egyetemre beiratkozva? 

Nézd át AjándékGuru Egyetem tananyagát és máris felfegyverkezhetsz a reklámajándékokat érintő marketing és márka ismeretekből. Kezdve a termékek elkészülésétől, látványterv és logózási információkon át, a legjobb reklámozási megoldás választásáig és hogy miként is használd őket – az AjándékGuru Egyetem tananyagai mindig kéznél vannak.

Feltéve, hogy mindig is tudni akartad, hogy is készül egy adott reklámajándék, de nem tudtad hova is fordulhatnál … a “ reklámajándékok biológiája” topikunkban megtalálhatod  az egyedi ajándékok készítésének csínját-bínját.

Azon vállalkozásoknak, akik a legjobb reklámajándékot szeretnék választani dolgozóik és ügyfeleik számára a “ Jó reklámajándék pszichológiája” szinte kötelező

A AjándékGuru Egyetem által kínált 8 kurzus közül minden diák megtalálja a neki megfelelőt.

 

 

2017. július 13. - 16:35

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.