Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Van egy jó szolgáltatásod vagy egy szuper terméked?

Hogyan tudod azt még jövedelmezőbbé tenni?

Hogyan tudod még hatékonyabban eladni, mások lenni mint a konkurencia?

Hogyan tudod régi vevőinket újra meggyőzni, hogy tőlünk vásároljanak?

Hogyan tudod növelni forgalmadat még válság idején is?

Ezek a kérdések minden kis- és középvállalat vezetőjében és marketingesében felmerülnek. A válasz pedig nagyon kézenfekvő. Apró dolog, de biztosan beválik.

Budapesten az I. kerületben dolgoztam sokáig, sok kisbolt volt a környéken, de én mindig csak egy helyen vásároltam. És miért? A pénztárnál, bármit vettem is a kereskedő mindig kezembe nyomott egy pici ajándékot, egy csokit vagy akár egy virágot…

Miért ne működhetne ez a te cégednél is?? Adj többet! A terméked mellé, a szolgáltatásod mellé adj ajándékba, ingyen egy kicsi és praktikus pendrive-ot, melyen a céglogót, szlogent jól láthatóan meg tudjuk jeleníteni.  Ügyfeled rendszeresen használja, filmeket, zenét tölt rá otthon, dokumentumokat a munkahelyen. Esetleg odaadja egy barátjának, hogy a nyári közös képeket feltegye rá. Ez neked ingyen referencia. Adj ajándékba egy hátizsákot – hol biztosít ez neked télen-nyáron, otthon-iskolában-munkahelyen ilyen biztos megjelenést?

Plusz egy titok: Minél nagyobb kapacitású egyedi pendrive-ot rendelsz, ügyfeled annál tovább fogja majd azt használni. Mára szinte státusszimbólum: A tiéd hány Gigabájtos?:)

2013. augusztus 3. - 12:25

Szólj hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)

Pendriveguru ügyfélszolgálat

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.