Egyedi pendrive-ok, céges ajándékok =
visszatérő vevők, mindig szem előtt lévő reklám,
növekvő profit

Pendrive reklámajándék - Keresd Németh Ritát!

Rólunk

RitaS​ok évig dolgoztam az egyik legnagyobb reklámcégnél és azt tapasztaltam az ügyfelek sokszor nem szeretnének több szász oldalas katalógusból sem választani, mert teljesen egyedi elképzeléseik vannak. Ezzel tökéletesen egyet értek, hiszen egy céges ajándék arra szolgál, hogy szolgáltatásunk beleégjen ügyfeleink memóriájába. Erre alapozva hoztam létre a PendriveGuru-t, ahol szabadságot adunk a kreativitásnak.

Számomra fontos első osztályú termékekkel, odaadó munkát végeznem, hiszen pont az egyedi pendrive az a reklámajándék, mely elsőrangú helyet töltenek be ​cége marketing-kommunikációjában. Ha az egyedi pendrive gyönyörű és tökéletesen funkcionál az ügyfe​le könnyen újrarendel, továbbajánl​ja​ ismerőseinek is ​és jó referenciát ad. Ha viszont a pendrive-ról lekopik a logó, „elfelejti” a rámásolt adatot, akkor az ügyfele​i ​cégéről is megdöbbentő képet kapnak és könnyen a konkurenciához pártolnak.

Ezért adunk minden termékünkre Örök Élet garanciát is.

Mindig arra törekszem, hogy a vevő​ink​ visszakapják a befektetett pénzük értékét, és néha még annál is egy kicsit többet. Ez azt jelenti, hogy sohasem leszek gazdag, viszont nyugodtan fogok aludni éjszakánként. Ha valami nem a jó irányban halad, álmatlan éjszakáim vannak… Törődöm az elvégzett munka minőségével, és erre személyem ad garanciát.

Németh Rita, ügyvezető

Elégedett vevőink mondták:

Széles választékból kereshettem ki a nekem megfelelő eszközt. Rugalmas ügyintézésre vall, hogy a csomagolás ügyében is tudtak segíteni

Pohárnik Endre
Point Kft.

Gyorsaság, rugalmasság, minőségi munka mindenki legnagyobb megelégedettségére.

Geluh Szilvia
Remagine Kft.

Nekem mindenképpen pozitív volt, hogy addig változtattak a pendrive tervén, amíg maximálisan meg nem voltunk elégedve a tervvel. Nagyon pozitív volt az is, hogy már az első levélváltás után kaptunk látványtervet is, az árajánlat mellé.

Csősz Győzőné
Kecskeméti Református Ált. Isk.

Ajánlattételi fázisban jó volt a többszöri kommunikáció, segített a döntéshozatalban.

Hegedűs Anett
FlexiTon Kft.

Abszolút az igényeinknek megfelelően, a határidők pontos betartásával dolgoztatok.

Pál Andrea
Electool Kft.

Pendriveguru ügyfélszolgálat
Termékek
Fórumok

2014 Pendriveguru    ●    © Minden jog fenntartva.